Sunset Projects.

Sunset Projects is internationaal producent en leverancier van loungesets, kussens en meubels voor de horecabranche. Met projecten van Bali tot Ballum en van Amsterdam tot Australië richt Sunset Projects zich op verschillende culturen en verschillende doelgroepen. Daarom is grafische vormgeving met een universele, internationale uitstraling belangrijk.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Wat deed Attentic?

  • Nieuwe huisstijl voor Sunset Projects.
  • Opmaak voor productoverzichten.
  • Ontwerp en vormgeving van website.

Het resultaat?

We creëerden een unieke huisstijl en verschillende grafische uitingen die een echte ‘marine look and feel’ hebben. Hiermee zorgen we ervoor dat Sunset Projectsvoor verschillende doelgroepen in Zuidoost-Azië, Australië en de Caraïben goed opvalt en herkenbaar is. Daarnaast zorgt de vormgeving van de website en de productoverzichten voor een goede impressie van de sfeer en stijl van Sunset Projects.

Doe de ontwerpcheck!

Noem het een ontwerpcheck, een huisstijl-check of een merkencheck. Wij denken graag samen met jou mee hoe jij nog beter kan opvallen bij jouw doelgroep. Ben je nieuwsgierig hoe jij nog meer uit jouw huisstijl, website of social media kan halen? Klik dan op onderstaande button en start de ontwerpcheck, helemaal GRATIS!

Gratis ontwerpcheck