FysioZuid.

FysioZuid zorgt voor deskundige zorg op maat, door betrokken en persoonlijke begeleiding. Bij FysioZuid kun je onder andere terecht voor behandelingen voor fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, kaak fysiotherapie en fitness. FysioZuid is de nieuwe naam voor Smienk Fysiotherapie. En bij een nieuwe naam hoorde ook een nieuwe, professionele uitstraling.

[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Wat deed Attentic?

  • Compleet nieuwe huisstijl voor FysioZuid.
  • Verschillende communicatiemiddelen zoals flyers en brochures.

Het resultaat?

We ontwikkelden een volledige nieuwe huisstijl voor FysioZuid in Almelo. Het nieuwe kleur- en symboolgebruik komt online terug, maar voerden we ook door op bijvoorbeeld brochures en op het pand. De nieuwe huisstijl zorgt voor meer eenduidige communicatie en een strakke, professionele uitstraling voor de fysiotherapiepraktijk.

Doe de ontwerpcheck!

Noem het een ontwerpcheck, een huisstijl-check of een merkencheck. Wij denken graag samen met jou mee hoe jij nog beter kan opvallen bij jouw doelgroep. Ben je nieuwsgierig hoe jij nog meer uit jouw huisstijl, website of social media kan halen? Klik dan op onderstaande button en start de ontwerpcheck, helemaal GRATIS!

Gratis ontwerpcheck