Firstlook Festival.

Wat ooit begon als een kleinschalig festival voor 1500 fanatieke gamers, groeide uit tot het populairste Game-Event van de Benelux: Firstlook Festival! Meer dan 25.000 mensen trekken ieder jaar naar de Jaarbeurs voor de nieuwste games, consoles, cosplay en gaming gear. Leuk, maar dan hebben we het nog niet gehad over de duizenden mensen die de livestreams volgen op YouTube…

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Wat deed Attentic?

  • Opmaak voor de livestream van de DYTG Kijkerslounge 2015 op het Firstlook Festival. (in opdracht van Dutch YouTube Gathering).

Het resultaat?

Livestream-kijkers zagen in de kijkerslounge precies wie er aan het streamen was. In een mooi vormgegeven online omgeving, die volledig in de stijl van Firstlook Festival was gegoten.

Doe de ontwerpcheck!

Noem het een ontwerpcheck, een huisstijl-check of een merkencheck. Wij denken graag samen met jou mee hoe jij nog beter kan opvallen bij jouw doelgroep. Ben je nieuwsgierig hoe jij nog meer uit jouw huisstijl, website of social media kan halen? Klik dan op onderstaande button en start de ontwerpcheck, helemaal GRATIS!

Gratis ontwerpcheck