Bouman Uitvaartzorg.

Bouman Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Friesland. De uitvaartonderneming staat voor uitvaartzorg anno nu: persoonlijk, betrokken en betaalbaar. Bescheiden, maar ook jong en fris. Een dynamisch bedrijf in een conventionele markt, met een eigen, passende uitstraling.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Wat deed Attentic?

  • Ontwerp van compleet nieuwe huisstijl op basis van het bestaande logo.
  • Vormgeving van nieuwe visitekaartjes die door alle medewerkers kan worden gebruikt.
  • Vormgeving en opmaak van uitvaartwensenboekje.
  • Ontwerp van verschillende communicatiemiddelen zoals vlaggen en roll-up banners.

Het resultaat?

Door de compleet vernieuwde communicatie kon Bouman Uitvaartzorg beschikken over een duidelijke, herkenbare stijl. Een stijl die bijblijft, maar niet schreeuwerig is. Dit past goed bij Bouman Uitvaartzorg. De uitstraling van de huisstijl is ingetogen, maar de boog in de nieuwe stijl geeft ook direct een frisse indruk, waardoor Bouman op een mooie wijze kan laten zien dat het geen “statisch” uitvaartbedrijf is.

Doe de ontwerpcheck!

Noem het een ontwerpcheck, een huisstijl-check of een merkencheck. Wij denken graag samen met jou mee hoe jij nog beter kan opvallen bij jouw doelgroep. Ben je nieuwsgierig hoe jij nog meer uit jouw huisstijl, website of social media kan halen? Klik dan op onderstaande button en start de ontwerpcheck, helemaal GRATIS!

Gratis ontwerpcheck