InDesign.

InDesign is een desktop publishing programma (DTP) waarmee pagina’s kunnen worden opgemaakt waarna ze naar de drukker gestuurd worden. Met InDesign kan je op een eenvoudige wijze de lay-out van je publicatie bepalen en voorvertonen, zodat je precies weet hoe het uiteindelijke product eruit zal zien wanneer het gedrukt is. Dit programma wordt veel gebruikt door de makers van tijdschriften, boeken en folders. Het is een eenvoudig programma dat vele voordelen biedt. InDesign biedt ontwerpers een goede controle over het lettertype en de lay-out van het design.

Het programma werd in 1999 voor het eerste uitgebracht door het firma Adobe. Oorspronkelijk was InDesign alleen gericht op de professionele markt. Tegenwoordig is InDesign zeer populair om allerlei drukwerk mee te maken, zoals briefpapier, flyers en posters. Door de verschillende tools die beschikbaar zijn in InDesign kan je gemakkelijk en snel een heel nieuw design maken. Daarmee is InDesign is een handig programma dat vele mogelijkheden biedt voor grafische ontwerpers.

Doe de ontwerpcheck!

Noem het een ontwerpcheck, een huisstijl-check of een merkencheck. Wij denken graag samen met jou mee hoe jij nog beter kan opvallen bij jouw doelgroep. Ben je nieuwsgierig hoe jij nog meer uit jouw huisstijl, website of social media kan halen? Klik dan op onderstaande button en start de ontwerpcheck, helemaal GRATIS!

Gratis ontwerpcheck