Je bent ondernemer uit Dordrecht...

...goed in wat je doet, maar valt niet op. En nu loop je klanten en omzet mis.

Heel frustrerend en vervelend het bovenstaande. Jij wil toch ook niet achterblijven bij jouw concurrenten en onaantrekkelijk lijken? Jij wil toch jouw doelgroep raken? Jij wil toch gewoon serieus genomen worden omdat jij ondernemer bent en goed bent in wat je doet? Heel begrijpelijk. Daarom heb ik iets gratis om met jou te delen als mede ondernemer. Als je aan het einde van deze pagina kijkt heb ik iets waarmee jij een stapje voor hebt op jouw concurrenten in al jouw grafische uitingen, zodat jij in ieder geval wél op gaat vallen!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Heb je een reclamebureau in Dordrecht nodig? Kies voor Attentic!

Tegenwoordig worden we overspoeld met boodschappen via online en offline kanalen. Denk er maar eens over na. In de ochtend krijg je pop-up meldingen op je smartphone, onderweg naar een klant zie je billboards langs de weg en via social media krijg je verschillende advertenties te zien. Reclame is booming! Maar hoe kun je je nu écht onderscheiden en opvallen tussen deze overdosis aan boodschappen? Juist! Door in zee te gaan met een reclamebureau die jouw doelgroep goed begrijpt. Dat reclamebureau is Attentic.

Het DNA van jouw organisatie staat bij ons centraal

Wie wil je bereiken, wat voor verhaal wil je overbrengen en via welke middelen zie je dat het liefste gebeuren? Het zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die we je stellen. Hierdoor brengen we het DNA van jouw organisatie helder in kaart, waar we vervolgens onze creativiteit op los kunnen laten. We verdiepen ons in jouw doelgroep en verzekeren je, samen met onze creativiteit en jouw inhoudelijke kennis, van een krachtig concept dat direct raakt!

Wij maken grafische uitingen op online en offline gebied

Om een ijzersterke huisstijl te hebben, is het belangrijk dat iedere grafische uiting naadloos op elkaar afgestemd wordt. Daarom verzorgen we als reclamebureau Dordrecht zowel de uitingen op offline en online gebied. Een strak visitekaartje, een opvallende flyer en een logo die eruit springt, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om jouw organisatie op te vallen en dat je voor de volle 100% achter ons concept staat. Een paar ontwerpsessies, daar doen we niet aan. Als reclamebureau Dordrecht zijn we pas tevreden als jij dat ook bent!

Maak jouw doelgroep nieuwsgierig

Meer conversie of simpelweg het opwekken van de interesse, met onze grafische uitingen weet je zeker dat je mensen nieuwsgierig maakt. Je vergroot de kracht van jouw merk en met de juiste ontwerpen halen we het maximale uit jouw communicatie. Lijkt je dat wel wat? We gaan graag met je om tafel zitten.

Grafische vormgeving door heel Nederland

Hoewel Attentic is gevestigd in Deventer, maken wij de tofste ontwerpen voor bedrijven in heel Nederland en in het buitenland. Zo hebben wij onder andere ontwerpen gemaakt voor bedrijven in Twente, Leiden en Holten.

Hier hoef je zeker niet
wakker van te liggen

Absoluut! Grafisch ontwerp werkt voor ieder bedrijf, en gaat jou zeker aan meer klanten en omzet helpen. Zo hebben we uitvaartbedrijven, bedrijven in kussens, fysiopraktijken en festivals aan meer klanten, omzet en een professionelere uitstraling geholpen. Een groter contrast in soorten ondernemingen krijg je denk ik niet. Dus grafisch ontwerp werkt ook zeker voor jouw bedrijf.

Wij vinden van wel. Een grafisch ontwerp zoals jouw website, flyer of inderdaad jouw logo is het allereerste contactmoment wat jij met jouw potentiele klant hebt, dus kan je er maar beter voor zorgen dat die uitstraling direct de juiste is. Wil jij direct weer vergeten worden door jouw potentiele klant, of wil jij dat mensen jou onthouden? Een goed grafisch ontwerp heeft een hele hoge attentiewaarde, straalt direct uit waar jij voor staat en zorgt ervoor dat klanten jou gaan onthouden. Hoe dat in de praktijk werkt? Wij hebben bijvoorbeeld professionele advertenties voor IkWilZitZakken ontworpen die voor meer omzet hebben geleid, vijfentwintighonderd festivalmagazines voor Het Grootste Kennisfestival van Nederland gemaakt in een hele herkenbare stijl, en een heel duidelijk logo voor FysioZuid waarin je in één oogopslag direct ziet wat ze doen.

Heel goed dat je hier over na denkt. Met opvallen bedoelen we gewoon dat jij een hogere attentiewaarde hebt dan jouw concurrenten, en dat jouw klanten jou gaan onthouden in plaats van jouw concurrenten. Uiteraard maken we een stijl die volledig aansluit bij jouw wensen, en waarbij jij zelf alle ruimte hebt voor eigen input. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat er iets wordt gemaakt wat niet bij jou past. Jij staat centraal, en het DNA van jouw bedrijf is de basis van ieder ontwerp. Zo zorgen we samen voor een nog groter succes!

Dit horen we veel vaker. Heel veel ontwerpbureau's gaan uit van 'hypes', leveren vijf ontwerpen op en laten jou kiezen. En tsja dat was het dan ook wel… Niet chique, en helemaal niet onze werkwijze. Wij kijken waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is, wat jouw concurrenten uiten en maken grafisch ontwerp waarmee jij écht op gaat vallen. Laat jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, elkaars stijl kopiëren, maar wees vooral jezelf en wees anders. Pas dán creëer je unieke ontwerpen die bij jou passen, en krijg je écht attentiewaarde. Zo maken we succes voor jou, en succes voor Attentic!

Dat is vanzelfsprekend. Een offerte is altijd vrijblijvend, en verplicht verder tot niets!

Hieronder een aantal klanten uit de omgeving Dordrecht,
die jou voorgingen

Bedrijven die nu nog
beter opvallen

Attentic heeft opdrachtgevers van over de hele wereld beter op laten vallen. Van Nederland tot aan Spanje, en van Duitsland tot aan Bali. Zowel grote als kleine bedrijven. Van festivals tot aan uitvaartondernemingen. Bedrijven die nu nog beter opvallen, eruit springen tussen hun concurrenten of meer omzet hebben gerealiseerd. Ontwerpen voor iedere branche, dus ook absoluut voor jou!

Wekelijks gratis tips ontvangen
om onweerstaanbare uitingen te maken?


Wekelijkse tips voor al jouw grafische uitingen
Wees jouw concurrenten een stap voor
Raak jouw doelgroep op een echte én juiste manier
Uiteraard geen spam
100% veilige verbinding
Volledig gratis, en dat blijft het natuurlijk