Je bent ondernemer uit Zeeland...

...goed in wat je doet, maar valt niet op. En nu loop je klanten en omzet mis.

Heel frustrerend en vervelend het bovenstaande. Jij wil toch ook niet achterblijven bij jouw concurrenten en onaantrekkelijk lijken? Jij wil toch jouw doelgroep raken? Jij wil toch gewoon serieus genomen worden omdat jij ondernemer bent en goed bent in wat je doet? Heel begrijpelijk. Daarom heb ik iets gratis om met jou te delen als mede ondernemer. Als je aan het einde van deze pagina kijkt heb ik iets waarmee jij een stapje voor hebt op jouw concurrenten in al jouw grafische uitingen, zodat jij in ieder geval wél op gaat vallen!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Attentic hét reclamebureau voor bedrijven in Zeeland
Grafisch ontwerp met een verhaal

Hoeveel reclame-uitingen zie jij zelf op een dag? Inderdaad. Waarschijnlijk veel te veel om direct een antwoord op te kunnen geven. Zet je televisie aan, loop door Zeeland, open je social media en je wordt ermee geconfronteerd. De meeste vergeet je weer, maar soms blijft er één hangen. Het ontwerp voelt goed, of spreekt aan of vertegenwoordigd een visie waar jij achter staat. Dit is het soort grafisch ontwerp wat ik ook ontzettend leuk vind om voor jou te maken. Wil jij jouw doelgroep écht gaan aanspreken? Opvallen tussen jouw concurrentie, en reclame-uitingen hebben die echt raken, en jouw doelgroep aanzetten tot actie? Dan ben je bij mij zeker aan het goede adres. Je krijgt bij mij altijd ruimte voor voldoende eigen input, zodat we jouw DNA en hetgeen waar jij voor staat écht gaan uiten. Dán pas val je op, en maak je gebruik van communicatie waarmee jij verkopen gaat realiseren. Laat dus jouw concurrenten lekker meeliften op de laatste ontwerphypes, laat ze elkaars stijl kopiëren. Wees vooral jezelf, en wees anders.

Meerdere ondernemingen uit de omgeving van Zeeland gingen jou voor

Ik heb al voor heel veel verschillende bedrijven in Nederland en het buitenland mogen ontwerpen. Zo ook in Zeeland natuurlijk. Van logo’s tot complete huisstijlen, en van de opmaak van festivalmagazines tot logo’s op slowjuice machines. Grafische vormgeving die er in de eerste instantie gewoon heel tof uitziet, maar altijd de bedrijven van mijn opdrachtgevers nog beter op laat vallen en voor nog meer succes heeft geleid. Benieuwd naar alle succesverhalen? Bekijk dan zeker mijn portfolio eens!

Wat doet Attentic?

Attentic ontwerp allemaal dingen voor jouw bedrijf in Zeeland. ‘Huh, dingen? Wat voor dingen?’. Nou logo’s, verpakkingen, jaarverslagen, websites, huisstijlen, visitekaartjes, flyers en brochures bijvoorbeeld. Dingen waarmee we op visuele wijze jouw bedrijf nog beter vormgeven, en nog krachtiger over gaan brengen op jouw doelgroep. Ontwerpen is natuurlijk hartstikke leuk, maar jouw bedrijf nog beter op laten vallen bij jouw doelgroep nog veel en veel leuker. Succes voor jou, succes voor Attentic! Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf in petto heb? Neem dan contact op want ik sta altijd voor je klaar.

Grafische vormgeving door heel Nederland

Hoewel Attentic is gevestigd in Deventer, maken wij de tofste ontwerpen voor bedrijven in heel Nederland en in het buitenland. Zo hebben wij onder andere ontwerpen gemaakt voor bedrijven in Twente, Enschede en Almelo.

Hier hoef je zeker niet
wakker van te liggen

Absoluut! Grafisch ontwerp werkt voor ieder bedrijf, en gaat jou zeker aan meer klanten en omzet helpen. Zo hebben we uitvaartbedrijven, bedrijven in kussens, fysiopraktijken en festivals aan meer klanten, omzet en een professionelere uitstraling geholpen. Een groter contrast in soorten ondernemingen krijg je denk ik niet. Dus grafisch ontwerp werkt ook zeker voor jouw bedrijf.

Wij vinden van wel. Een grafisch ontwerp zoals jouw website, flyer of inderdaad jouw logo is het allereerste contactmoment wat jij met jouw potentiele klant hebt, dus kan je er maar beter voor zorgen dat die uitstraling direct de juiste is. Wil jij direct weer vergeten worden door jouw potentiele klant, of wil jij dat mensen jou onthouden? Een goed grafisch ontwerp heeft een hele hoge attentiewaarde, straalt direct uit waar jij voor staat en zorgt ervoor dat klanten jou gaan onthouden. Hoe dat in de praktijk werkt? Wij hebben bijvoorbeeld professionele advertenties voor IkWilZitZakken ontworpen die voor meer omzet hebben geleid, vijfentwintighonderd festivalmagazines voor Het Grootste Kennisfestival van Nederland gemaakt in een hele herkenbare stijl, en een heel duidelijk logo voor FysioZuid waarin je in één oogopslag direct ziet wat ze doen.

Heel goed dat je hier over na denkt. Met opvallen bedoelen we gewoon dat jij een hogere attentiewaarde hebt dan jouw concurrenten, en dat jouw klanten jou gaan onthouden in plaats van jouw concurrenten. Uiteraard maken we een stijl die volledig aansluit bij jouw wensen, en waarbij jij zelf alle ruimte hebt voor eigen input. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat er iets wordt gemaakt wat niet bij jou past. Jij staat centraal, en het DNA van jouw bedrijf is de basis van ieder ontwerp. Zo zorgen we samen voor een nog groter succes!

Dit horen we veel vaker. Heel veel ontwerpbureau's gaan uit van 'hypes', leveren vijf ontwerpen op en laten jou kiezen. En tsja dat was het dan ook wel… Niet chique, en helemaal niet onze werkwijze. Wij kijken waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is, wat jouw concurrenten uiten en maken grafisch ontwerp waarmee jij écht op gaat vallen. Laat jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, elkaars stijl kopiëren, maar wees vooral jezelf en wees anders. Pas dán creëer je unieke ontwerpen die bij jou passen, en krijg je écht attentiewaarde. Zo maken we succes voor jou, en succes voor Attentic!

Dat is vanzelfsprekend. Een offerte is altijd vrijblijvend, en verplicht verder tot niets!

Hieronder een aantal klanten uit de omgeving Zeeland,
die jou voorgingen

Bedrijven die nu nog
beter opvallen

Attentic heeft opdrachtgevers van over de hele wereld beter op laten vallen. Van Nederland tot aan Spanje, en van Duitsland tot aan Bali. Zowel grote als kleine bedrijven. Van festivals tot aan uitvaartondernemingen. Bedrijven die nu nog beter opvallen, eruit springen tussen hun concurrenten of meer omzet hebben gerealiseerd. Ontwerpen voor iedere branche, dus ook absoluut voor jou!

Wekelijks gratis tips ontvangen
om onweerstaanbare uitingen te maken?


Wekelijkse tips voor al jouw grafische uitingen
Wees jouw concurrenten een stap voor
Raak jouw doelgroep op een echte én juiste manier
Uiteraard geen spam
100% veilige verbinding
Volledig gratis, en dat blijft het natuurlijk