Je bent ondernemer uit Amersfoort...

...goed in wat je doet, maar valt niet op. En nu loop je klanten en omzet mis.

Heel frustrerend en vervelend het bovenstaande. Jij wil toch ook niet achterblijven bij jouw concurrenten en onaantrekkelijk lijken? Jij wil toch jouw doelgroep raken? Jij wil toch gewoon serieus genomen worden omdat jij ondernemer bent en goed bent in wat je doet? Heel begrijpelijk. Daarom heb ik iets gratis om met jou te delen als mede ondernemer. Als je aan het einde van deze pagina kijkt heb ik iets waarmee jij een stapje voor hebt op jouw concurrenten in al jouw grafische uitingen, zodat jij in ieder geval wél op gaat vallen!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Attentic reclamebureau omstreken Amersfoort

Meer dan 13.000 ondernemingen in Amersfoort. Ja écht waar, 13.000. En nu moet jij daartussen opvallen. Er zitten vast en zeker zelfs mensen tussen in het zelfde vakgebied als jij. Jij bent natuurlijk professional, en weet wat jouw waarde is. Maar hoe breng jij dat op een juiste manier over op jouw doelgroep? Hoe zorg jij ervoor dat jouw doelgroep voor jou kiest, en jou blijven onthouden inplaats van jouw concurrenten? Dat doe je met goed grafisch ontwerp. Als jij de juiste kleuren, lettertypen en andere elementen gaat gebruiken in jouw uitingen gaan mensen jou herkennen en kan jij jezelf écht branden.

Meerdere ondernemingen uit de omgeving van Amersfoort gingen jou voor

Dus jij bent ondernemer uit Amersfoort, en wil beter opvallen. Maar nu weet je niet meer hoe? Kijk zelfs eens hoeveel reclame-uitingen jij zelf ziet op een dag. Inderdaad, waarschijnlijk veel te veel om hier op te kunnen. Open je social-media, zet je televisie aan, of loop over straat in Amersfoort en je wordt er mee geconfronteerd. De meeste vergeet je weer, maar soms blijft er één hangen. Het ontwerp voelt goed, valt op of vertegenwoordigd een visie die jou aanspreekt. Als jij zo’n zelfde soort ontwerp kan gaan uiten naar jouw doelgroep laat jij al jouw concurrenten achter jou, en gaat jouw doelgroep jou herkennen. Ontwerpen is natuurlijk leuk, maar jouw bedrijf nog beter op laten vallen nog veel en veel leuker. Succes voor jou, succes voor Attentic!

Wat doet Attentic?

Attentic ontwerp allemaal dingen voor jou. ‘Huh?! Nu heb je het weer over dingen. Wat voor dingen dan precies?’. Nou dingen waarmee we op visuele wijze jouw merkverhaal nog beter over gaan brengen op jouw doelgroep. Denk hierbij aan logo’s, verpakkingen, jaarverslagen, websites, huisstijlen en visitekaartjes bijvoorbeeld. Dingen die helpen om jou nog beter en krachtiger op te laten vallen, en ervoor zorgen dat jouw doelgroep jou sowieso niet meer vergeet.

Grafische vormgeving door heel Nederland

Hoewel Attentic is gevestigd in Deventer, maken wij de tofste ontwerpen voor bedrijven in heel Nederland en in het buitenland. Zo hebben wij onder andere ontwerpen gemaakt voor bedrijven in Twente, Leiden en Holten.

Hier hoef je zeker niet
wakker van te liggen

Absoluut! Grafisch ontwerp werkt voor ieder bedrijf, en gaat jou zeker aan meer klanten en omzet helpen. Zo hebben we uitvaartbedrijven, bedrijven in kussens, fysiopraktijken en festivals aan meer klanten, omzet en een professionelere uitstraling geholpen. Een groter contrast in soorten ondernemingen krijg je denk ik niet. Dus grafisch ontwerp werkt ook zeker voor jouw bedrijf.

Wij vinden van wel. Een grafisch ontwerp zoals jouw website, flyer of inderdaad jouw logo is het allereerste contactmoment wat jij met jouw potentiele klant hebt, dus kan je er maar beter voor zorgen dat die uitstraling direct de juiste is. Wil jij direct weer vergeten worden door jouw potentiele klant, of wil jij dat mensen jou onthouden? Een goed grafisch ontwerp heeft een hele hoge attentiewaarde, straalt direct uit waar jij voor staat en zorgt ervoor dat klanten jou gaan onthouden. Hoe dat in de praktijk werkt? Wij hebben bijvoorbeeld professionele advertenties voor IkWilZitZakken ontworpen die voor meer omzet hebben geleid, vijfentwintighonderd festivalmagazines voor Het Grootste Kennisfestival van Nederland gemaakt in een hele herkenbare stijl, en een heel duidelijk logo voor FysioZuid waarin je in één oogopslag direct ziet wat ze doen.

Heel goed dat je hier over na denkt. Met opvallen bedoelen we gewoon dat jij een hogere attentiewaarde hebt dan jouw concurrenten, en dat jouw klanten jou gaan onthouden in plaats van jouw concurrenten. Uiteraard maken we een stijl die volledig aansluit bij jouw wensen, en waarbij jij zelf alle ruimte hebt voor eigen input. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat er iets wordt gemaakt wat niet bij jou past. Jij staat centraal, en het DNA van jouw bedrijf is de basis van ieder ontwerp. Zo zorgen we samen voor een nog groter succes!

Dit horen we veel vaker. Heel veel ontwerpbureau's gaan uit van 'hypes', leveren vijf ontwerpen op en laten jou kiezen. En tsja dat was het dan ook wel… Niet chique, en helemaal niet onze werkwijze. Wij kijken waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is, wat jouw concurrenten uiten en maken grafisch ontwerp waarmee jij écht op gaat vallen. Laat jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, elkaars stijl kopiëren, maar wees vooral jezelf en wees anders. Pas dán creëer je unieke ontwerpen die bij jou passen, en krijg je écht attentiewaarde. Zo maken we succes voor jou, en succes voor Attentic!

Dat is vanzelfsprekend. Een offerte is altijd vrijblijvend, en verplicht verder tot niets!

Hieronder een aantal klanten uit de omgeving Amersfoort,
die jou voorgingen

Bedrijven die nu nog
beter opvallen

Attentic heeft opdrachtgevers van over de hele wereld beter op laten vallen. Van Nederland tot aan Spanje, en van Duitsland tot aan Bali. Zowel grote als kleine bedrijven. Van festivals tot aan uitvaartondernemingen. Bedrijven die nu nog beter opvallen, eruit springen tussen hun concurrenten of meer omzet hebben gerealiseerd. Ontwerpen voor iedere branche, dus ook absoluut voor jou!

Wekelijks gratis tips ontvangen
om onweerstaanbare uitingen te maken?


Wekelijkse tips voor al jouw grafische uitingen
Wees jouw concurrenten een stap voor
Raak jouw doelgroep op een echte én juiste manier
Uiteraard geen spam
100% veilige verbinding
Volledig gratis, en dat blijft het natuurlijk