Je bent ondernemer uit Vriezenveen...

...goed in wat je doet, maar valt niet op. En nu loop je klanten en omzet mis.

Heel frustrerend en vervelend het bovenstaande. Jij wil toch ook niet achterblijven bij jouw concurrenten en onaantrekkelijk lijken? Jij wil toch jouw doelgroep raken? Jij wil toch gewoon serieus genomen worden omdat jij ondernemer bent en goed bent in wat je doet? Heel begrijpelijk. Daarom heb ik iets gratis om met jou te delen als mede ondernemer. Als je aan het einde van deze pagina kijkt heb ik iets waarmee jij een stapje voor hebt op jouw concurrenten in al jouw grafische uitingen, zodat jij in ieder geval wél op gaat vallen!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Attentic: reclamebureau Vriezenveen

Binnen de streek Twente bevindt zich de plaats Vriezenveen, in het oosten van Overijssel. Voor organisaties binnen deze omgeving is het niet altijd even eenvoudig om een groter publiek te bereiken. Daarom wil Attentic als reclamebureau bedrijven en organisaties in de regio Vriezenveen een handje helpen bij het op de kaart zetten van hun merk. Attentic gelooft in de kracht van een karakteristieke huisstijl die consistent gehanteerd wordt bij diverse reclame-uitingen, zodat de beoogde doelgroep binnen enkele seconden weet met welke organisatie zij te maken hebben. Deze herkenbaarheid is een absolute plus voor elke onderneming, en wordt tevens ontzettend gewaardeerd door het publiek. Lees daarom nu verder wat de diensten van Attentic precies inhouden, en wat dit reclamebureau voor organisaties in de omgeving Vriezenveen kan betekenen.

Wat maakt een reclame doeltreffend?

Probeer eens een reclame-uiting in gedachten te nemen die je is bijgebleven. Welke elementen spraken je aan? Waardoor heb je deze reclame-uiting beter onthouden in vergelijking met andere reclame-uitingen? Veelal is het een combinatie van elementen zoals een interessant onderwerp, een mooi en authentiek verhaal, een strak design en een boodschap die aansluit op jouw normen en waarden. Dit is wat Attentic aan de hand van grafische vormgeving kan bereiken voor jouw organisatie. Aan de hand van een treffende huisstijl zullen verschillende reclame-uitingen, bijvoorbeeld de website, banners, brochures of flyers, direct in het oog springen van de doelgroep die je wilt bereiken. Ze vallen op en ze blijven langer hangen in de hoofden van de mensen. En dat is uiteindelijk wat je wilt natuurlijk.

Hoe komt dit tot stand?

Authenticiteit is van belang bij het vertellen van een verhaal over een organisatie, maar dit kan niet bereikt worden zonder deze organisatie te leren kennen. Daarom hecht dit reclamebureau erg veel waarde aan een nauwe samenwerking met organisaties uit Vriezenveen. Hierdoor leren wij de organisatie door en door kennen, waardoor wij op de beste manier het merk kunnen representeren en een geheel passende identiteit kunnen smeden voor reclame-uitingen. En dit zal het publiek voelen: authenticiteit weet nog altijd mensen te raken.

Daarom is Attentic de juiste keuze voor jouw organisatie

Attentic snapt maar al te goed dat praatjes geen gaatjes vullen, maar dat een krachtige, authentieke boodschap veel meer zoden aan de dijk zet. Daarnaast focust dit reclamebureau zich tevens op de visuele aspecten van de communicatie, want het moet niet onderschat worden wat de impact van uitstekende visuals kan zijn op het publiek. Om deze redenen is Attentic hét reclamebureau voor organisaties en bedrijven in de regio Vriezenveen. Interesse? Neem vrijblijvend een kijkje op de website.

Grafische vormgeving door heel Nederland

Hoewel Attentic is gevestigd in Deventer, maken wij de tofste ontwerpen voor bedrijven in heel Nederland en in het buitenland. Zo hebben wij onder andere ontwerpen gemaakt voor bedrijven in Twente, Leiden en Holten.

Hier hoef je zeker niet
wakker van te liggen

Absoluut! Grafisch ontwerp werkt voor ieder bedrijf, en gaat jou zeker aan meer klanten en omzet helpen. Zo hebben we uitvaartbedrijven, bedrijven in kussens, fysiopraktijken en festivals aan meer klanten, omzet en een professionelere uitstraling geholpen. Een groter contrast in soorten ondernemingen krijg je denk ik niet. Dus grafisch ontwerp werkt ook zeker voor jouw bedrijf.

Wij vinden van wel. Een grafisch ontwerp zoals jouw website, flyer of inderdaad jouw logo is het allereerste contactmoment wat jij met jouw potentiele klant hebt, dus kan je er maar beter voor zorgen dat die uitstraling direct de juiste is. Wil jij direct weer vergeten worden door jouw potentiele klant, of wil jij dat mensen jou onthouden? Een goed grafisch ontwerp heeft een hele hoge attentiewaarde, straalt direct uit waar jij voor staat en zorgt ervoor dat klanten jou gaan onthouden. Hoe dat in de praktijk werkt? Wij hebben bijvoorbeeld professionele advertenties voor IkWilZitZakken ontworpen die voor meer omzet hebben geleid, vijfentwintighonderd festivalmagazines voor Het Grootste Kennisfestival van Nederland gemaakt in een hele herkenbare stijl, en een heel duidelijk logo voor FysioZuid waarin je in één oogopslag direct ziet wat ze doen.

Heel goed dat je hier over na denkt. Met opvallen bedoelen we gewoon dat jij een hogere attentiewaarde hebt dan jouw concurrenten, en dat jouw klanten jou gaan onthouden in plaats van jouw concurrenten. Uiteraard maken we een stijl die volledig aansluit bij jouw wensen, en waarbij jij zelf alle ruimte hebt voor eigen input. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat er iets wordt gemaakt wat niet bij jou past. Jij staat centraal, en het DNA van jouw bedrijf is de basis van ieder ontwerp. Zo zorgen we samen voor een nog groter succes!

Dit horen we veel vaker. Heel veel ontwerpbureau's gaan uit van 'hypes', leveren vijf ontwerpen op en laten jou kiezen. En tsja dat was het dan ook wel… Niet chique, en helemaal niet onze werkwijze. Wij kijken waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is, wat jouw concurrenten uiten en maken grafisch ontwerp waarmee jij écht op gaat vallen. Laat jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, elkaars stijl kopiëren, maar wees vooral jezelf en wees anders. Pas dán creëer je unieke ontwerpen die bij jou passen, en krijg je écht attentiewaarde. Zo maken we succes voor jou, en succes voor Attentic!

Dat is vanzelfsprekend. Een offerte is altijd vrijblijvend, en verplicht verder tot niets!

Hieronder een aantal klanten uit de omgeving Vriezenveen,
die jou voorgingen

Bedrijven die nu nog
beter opvallen

Attentic heeft opdrachtgevers van over de hele wereld beter op laten vallen. Van Nederland tot aan Spanje, en van Duitsland tot aan Bali. Zowel grote als kleine bedrijven. Van festivals tot aan uitvaartondernemingen. Bedrijven die nu nog beter opvallen, eruit springen tussen hun concurrenten of meer omzet hebben gerealiseerd. Ontwerpen voor iedere branche, dus ook absoluut voor jou!

Wekelijks gratis tips ontvangen
om onweerstaanbare uitingen te maken?


Wekelijkse tips voor al jouw grafische uitingen
Wees jouw concurrenten een stap voor
Raak jouw doelgroep op een echte én juiste manier
Uiteraard geen spam
100% veilige verbinding
Volledig gratis, en dat blijft het natuurlijk