Je bent ondernemer uit Twente...

...goed in wat je doet, maar valt niet op. En nu loop je klanten en omzet mis.

Heel frustrerend en vervelend het bovenstaande. Jij wil toch ook niet achterblijven bij jouw concurrenten en onaantrekkelijk lijken? Jij wil toch jouw doelgroep raken? Jij wil toch gewoon serieus genomen worden omdat jij ondernemer bent en goed bent in wat je doet? Heel begrijpelijk. Daarom heb ik iets gratis om met jou te delen als mede ondernemer. Als je aan het einde van deze pagina kijkt heb ik iets waarmee jij een stapje voor hebt op jouw concurrenten in al jouw grafische uitingen, zodat jij in ieder geval wél op gaat vallen!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef jouw huisstijl een flinke opfrisbeurt. Wij zijn jouw reclamebureau in Twente!

Als ondernemer zie je ontelbaar veel reclame-uitingen voorbij komen op internet en social media. Laat staan hoeveel de consument er ziet op een dag. Gemiddeld maar liefst 2500 in totaal! Daarom wil je opvallen en je onderscheiden van andere ondernemers. Het doet je goed om je huisstijl een flinke opfrisbeurt te geven door Attentic. Wij zijn jouw reclamebureau Twente!

Wat voor grafische uitingen mogen wij voor jou verzorgen?

Je wilt een logo laten ontwerpen, een verpakking uit laten werken, een jaarverslag vorm laten geven of een visitekaartje laten ontwerpen. Of je kiest liever voor een totaalpakket en laat iedere grafische uiting over aan een reclamebureau in Twente. We denken graag met je mee en werken een concept uit waar je als ondernemer voor de volle 100% achter staat. En minstens zo belangrijk, we zorgen ervoor dat jouw identiteit er écht uitspringt.

Het DNA van jouw organisatie vormt het uitgangspunt tijdens ons ontwerpproces

Voordat we starten met ontwerpen, leren we het DNA van jouw organisatie graag beter kennen. Wie wil je bereiken? Wat wil je uitstralen? En wat beweegt jouw doelgroep? Nadat we jouw wensen en het DNA van jouw organisatie helder in kaart hebben gebracht, starten we met het ontwerpen. En maak je geen zorgen, we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Een oplevering van drie tot vijf ontwerpen, daar doen we niet aan. We gaan door totdat jij helemaal tevreden bent met onze grafische uitingen.

Zijn wij binnenkort jouw reclamebureau Twente?

Ons reclamebureau is te vinden in Deventer. Kom je bij ons langs, of komen we bij jou langs in Twente? Wij zorgen er samen met jou voor dat je conversie verhoogt, jouw verkopen stijgen en dat de door jouw beoogde doelgroep je nooit meer vergeet. Klinkt goed, toch? Neem gerust eens contact met ons op. We geven je graag meer informatie over onze diensten en vertellen je, telefonisch of op afspraak, wat we allemaal voor je kunnen betekenen!

Grafische vormgeving door heel Nederland

Hoewel Attentic is gevestigd in Deventer, maken wij de tofste ontwerpen voor bedrijven in heel Nederland en in het buitenland. Zo hebben wij onder andere ontwerpen gemaakt voor bedrijven in Leiden, Holten, en Arnhem.

Hier hoef je zeker niet
wakker van te liggen

Absoluut! Grafisch ontwerp werkt voor ieder bedrijf, en gaat jou zeker aan meer klanten en omzet helpen. Zo hebben we uitvaartbedrijven, bedrijven in kussens, fysiopraktijken en festivals aan meer klanten, omzet en een professionelere uitstraling geholpen. Een groter contrast in soorten ondernemingen krijg je denk ik niet. Dus grafisch ontwerp werkt ook zeker voor jouw bedrijf.

Wij vinden van wel. Een grafisch ontwerp zoals jouw website, flyer of inderdaad jouw logo is het allereerste contactmoment wat jij met jouw potentiele klant hebt, dus kan je er maar beter voor zorgen dat die uitstraling direct de juiste is. Wil jij direct weer vergeten worden door jouw potentiele klant, of wil jij dat mensen jou onthouden? Een goed grafisch ontwerp heeft een hele hoge attentiewaarde, straalt direct uit waar jij voor staat en zorgt ervoor dat klanten jou gaan onthouden. Hoe dat in de praktijk werkt? Wij hebben bijvoorbeeld professionele advertenties voor IkWilZitZakken ontworpen die voor meer omzet hebben geleid, vijfentwintighonderd festivalmagazines voor Het Grootste Kennisfestival van Nederland gemaakt in een hele herkenbare stijl, en een heel duidelijk logo voor FysioZuid waarin je in één oogopslag direct ziet wat ze doen.

Heel goed dat je hier over na denkt. Met opvallen bedoelen we gewoon dat jij een hogere attentiewaarde hebt dan jouw concurrenten, en dat jouw klanten jou gaan onthouden in plaats van jouw concurrenten. Uiteraard maken we een stijl die volledig aansluit bij jouw wensen, en waarbij jij zelf alle ruimte hebt voor eigen input. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat er iets wordt gemaakt wat niet bij jou past. Jij staat centraal, en het DNA van jouw bedrijf is de basis van ieder ontwerp. Zo zorgen we samen voor een nog groter succes!

Dit horen we veel vaker. Heel veel ontwerpbureau's gaan uit van 'hypes', leveren vijf ontwerpen op en laten jou kiezen. En tsja dat was het dan ook wel… Niet chique, en helemaal niet onze werkwijze. Wij kijken waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is, wat jouw concurrenten uiten en maken grafisch ontwerp waarmee jij écht op gaat vallen. Laat jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, elkaars stijl kopiëren, maar wees vooral jezelf en wees anders. Pas dán creëer je unieke ontwerpen die bij jou passen, en krijg je écht attentiewaarde. Zo maken we succes voor jou, en succes voor Attentic!

Dat is vanzelfsprekend. Een offerte is altijd vrijblijvend, en verplicht verder tot niets!

Hieronder een aantal klanten uit de omgeving Twente,
die jou voorgingen

Bedrijven die nu nog
beter opvallen

Attentic heeft opdrachtgevers van over de hele wereld beter op laten vallen. Van Nederland tot aan Spanje, en van Duitsland tot aan Bali. Zowel grote als kleine bedrijven. Van festivals tot aan uitvaartondernemingen. Bedrijven die nu nog beter opvallen, eruit springen tussen hun concurrenten of meer omzet hebben gerealiseerd. Ontwerpen voor iedere branche, dus ook absoluut voor jou!

Wekelijks gratis tips ontvangen
om onweerstaanbare uitingen te maken?


Wekelijkse tips voor al jouw grafische uitingen
Wees jouw concurrenten een stap voor
Raak jouw doelgroep op een echte én juiste manier
Uiteraard geen spam
100% veilige verbinding
Volledig gratis, en dat blijft het natuurlijk