Je bent ondernemer uit Raalte...

...goed in wat je doet, maar valt niet op. En nu loop je klanten en omzet mis.

Heel frustrerend en vervelend het bovenstaande. Jij wil toch ook niet achterblijven bij jouw concurrenten en onaantrekkelijk lijken? Jij wil toch jouw doelgroep raken? Jij wil toch gewoon serieus genomen worden omdat jij ondernemer bent en goed bent in wat je doet? Heel begrijpelijk. Daarom heb ik iets gratis om met jou te delen als mede ondernemer. Als je aan het einde van deze pagina kijkt heb ik iets waarmee jij een stapje voor hebt op jouw concurrenten in al jouw grafische uitingen, zodat jij in ieder geval wél op gaat vallen!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Attentic: reclamebureau Raalte

Reclame is alom aanwezig. Wanneer je een video op YouTube gaat bekijken, wordt dit meestal voorafgegaan door een commercial van 30 seconden. Tussen de tweets op Twitter door vind je gesponsorde tweets met commerciële content. Wanneer je een programma op televisie kijkt, zul je tussen de bedrijven door verschillende reclames tegenkomen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over reclame in printvorm, zoals flyers en brochures. Het is zo alom aanwezig, dat het voor bedrijven en organisaties soms lastig kan zijn om hun merk aan de man te brengen. Daarom is Attentic het reclamebureau voor organisaties in de omgeving van Raalte. Wij geloven in de kracht van een authentiek verhaal en de potentie van grafische vormgeving om het publiek te raken.

Speciale aandacht voor authenticiteit

Vanuit het hoofdkantoor in Deventer staat dit reclamebureau organisaties en bedrijven in Raalte bij met raad en daad. Wij zijn niet van de gladde praatjes, maar wij geloven in de kracht van het authentieke verhaal van de organisatie. Mensen willen niet het gevoel krijgen dat hen iets verkocht wordt bij een reclame-uiting, het publiek wil geraakt worden door iets oprechts. Door jezelf te zijn aan de hand van een duidelijke identiteit wordt de kans dat je als organisatie daadwerkelijk mensen zal bereiken vergroot. Het optimaal inzetten van de communicatiemiddelen, zowel in woorden als visueel, vergroot de kans dat je jouw beoogde doelgroep aanzet tot actie.

Vormgeving van de visuele aspecten

Daarom hecht dit reclamebureau veel waarde aan de grafische vormgeving voor organisaties in Raalte. Denk maar aan grote merken, wat zij allen in overeenkomst hebben is een strak logo en een herkenbare huisstijl die in één oogopslag te herkennen is door het publiek. Dit vergroot de kans dat mensen jouw merk en logo zullen onthouden. En dat is goed nieuws, want hoe bekender het publiek is met jouw organisatie, hoe groter de kans is dat zij ook daadwerkelijk gebruik zullen maken van de diensten die jouw organisatie voorziet. Dat is de kracht van grafische vormgeving.

Daarom is Attentic hét reclamebureau voor organisaties in Raalte

Een herkenbare identiteit en een krachtige boodschap zal een positief effect hebben voor jouw organisatie. Een duidelijke huisstijl die consistent gehanteerd wordt over de gehele linie is niet alleen mooi, maar vergroot tevens de kans dat jouw reclame-uitingen blijven hangen bij het publiek. Kortom, een hoop redenen om te kiezen voor Attentic. Vanuit het hoofdkantoor in Deventer gaat dit reclamebureau aan de slag voor organisaties in en rondom Raalte.

Grafische vormgeving door heel Nederland

Hoewel Attentic is gevestigd in Deventer, maken wij de tofste ontwerpen voor bedrijven in heel Nederland en in het buitenland. Zo hebben wij onder andere ontwerpen gemaakt voor bedrijven in Twente, Enschede en Almelo.

Hier hoef je zeker niet
wakker van te liggen

Absoluut! Grafisch ontwerp werkt voor ieder bedrijf, en gaat jou zeker aan meer klanten en omzet helpen. Zo hebben we uitvaartbedrijven, bedrijven in kussens, fysiopraktijken en festivals aan meer klanten, omzet en een professionelere uitstraling geholpen. Een groter contrast in soorten ondernemingen krijg je denk ik niet. Dus grafisch ontwerp werkt ook zeker voor jouw bedrijf.

Wij vinden van wel. Een grafisch ontwerp zoals jouw website, flyer of inderdaad jouw logo is het allereerste contactmoment wat jij met jouw potentiele klant hebt, dus kan je er maar beter voor zorgen dat die uitstraling direct de juiste is. Wil jij direct weer vergeten worden door jouw potentiele klant, of wil jij dat mensen jou onthouden? Een goed grafisch ontwerp heeft een hele hoge attentiewaarde, straalt direct uit waar jij voor staat en zorgt ervoor dat klanten jou gaan onthouden. Hoe dat in de praktijk werkt? Wij hebben bijvoorbeeld professionele advertenties voor IkWilZitZakken ontworpen die voor meer omzet hebben geleid, vijfentwintighonderd festivalmagazines voor Het Grootste Kennisfestival van Nederland gemaakt in een hele herkenbare stijl, en een heel duidelijk logo voor FysioZuid waarin je in één oogopslag direct ziet wat ze doen.

Heel goed dat je hier over na denkt. Met opvallen bedoelen we gewoon dat jij een hogere attentiewaarde hebt dan jouw concurrenten, en dat jouw klanten jou gaan onthouden in plaats van jouw concurrenten. Uiteraard maken we een stijl die volledig aansluit bij jouw wensen, en waarbij jij zelf alle ruimte hebt voor eigen input. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat er iets wordt gemaakt wat niet bij jou past. Jij staat centraal, en het DNA van jouw bedrijf is de basis van ieder ontwerp. Zo zorgen we samen voor een nog groter succes!

Dit horen we veel vaker. Heel veel ontwerpbureau's gaan uit van 'hypes', leveren vijf ontwerpen op en laten jou kiezen. En tsja dat was het dan ook wel… Niet chique, en helemaal niet onze werkwijze. Wij kijken waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is, wat jouw concurrenten uiten en maken grafisch ontwerp waarmee jij écht op gaat vallen. Laat jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, elkaars stijl kopiëren, maar wees vooral jezelf en wees anders. Pas dán creëer je unieke ontwerpen die bij jou passen, en krijg je écht attentiewaarde. Zo maken we succes voor jou, en succes voor Attentic!

Dat is vanzelfsprekend. Een offerte is altijd vrijblijvend, en verplicht verder tot niets!

Hieronder een aantal klanten uit de omgeving Raalte,
die jou voorgingen

Bedrijven die nu nog
beter opvallen

Attentic heeft opdrachtgevers van over de hele wereld beter op laten vallen. Van Nederland tot aan Spanje, en van Duitsland tot aan Bali. Zowel grote als kleine bedrijven. Van festivals tot aan uitvaartondernemingen. Bedrijven die nu nog beter opvallen, eruit springen tussen hun concurrenten of meer omzet hebben gerealiseerd. Ontwerpen voor iedere branche, dus ook absoluut voor jou!

Wekelijks gratis tips ontvangen
om onweerstaanbare uitingen te maken?


Wekelijkse tips voor al jouw grafische uitingen
Wees jouw concurrenten een stap voor
Raak jouw doelgroep op een echte én juiste manier
Uiteraard geen spam
100% veilige verbinding
Volledig gratis, en dat blijft het natuurlijk