Je bent ondernemer uit Holten...

...goed in wat je doet, maar valt niet op. En nu loop je klanten en omzet mis.

Heel frustrerend en vervelend het bovenstaande. Jij wil toch ook niet achterblijven bij jouw concurrenten en onaantrekkelijk lijken? Jij wil toch jouw doelgroep raken? Jij wil toch gewoon serieus genomen worden omdat jij ondernemer bent en goed bent in wat je doet? Heel begrijpelijk. Daarom heb ik iets gratis om met jou te delen als mede ondernemer. Als je aan het einde van deze pagina kijkt heb ik iets waarmee jij een stapje voor hebt op jouw concurrenten in al jouw grafische uitingen, zodat jij in ieder geval wél op gaat vallen!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Attentic: reclamebureau Holten

Hi ondernemer uit Holten. Vindt jij het ook zo ontzettend lastig om op te vallen, en om het identiteit van jouw organisatie op een juiste manier te uiten? Nergens voor nodig! Wil jij écht opvallen met een goed en duidelijk verhaal? Zoek dan niet verder, want Attentic is het reclamebureau in Holten voor jou. Het hoofdkwartier van Attentic is wel gevestigd in Deventer, maar we komen natuurlijk met alle plezier naar Holten toe. En je bent natuurlijk hier ook altijd van harte welkom.

Speciale aandacht voor authentieke verhalen

Uit diverse enquêtes en onderzoeken is gebleken dat heel veel mensen steeds meer reclames negeren. Wist jij zelfs dat we gemiddeld 2500 reclame-uitingen per persoon per dag zien?! Ik noem het zelf helemaal geen reclame meer, maar zie het zelfs meer als een soort achtergrondmuziek. Dat komt gewoon omdat je het overal tegenkomt: online op social media sites, tussen televisieprogramma’s door of als banners op een website. Deze reclames raken de meeste mensen niet eens meer. Daarom is het veel beter om gewoon te uiten waar jij voor staat. Mensen willen geraakt worden met echte en authentieke verhalen, in woord én in beeld. Attentic helpt organisaties dit te creëren. Ontwerpen is natuurlijk hartstikke leuk. Maar bedrijven en organisaties nog beter op laten vallen, en nog succesvoller maken nog veel en veel leuker. Succes voor jou, succes voor Attentic!

Grafische vormgeving

Heel veel mensen zien het belang van een goede en professionele huisstijl niet. Kijk maar eens naar jouw concurrenten. Ze stralen waarschijnlijk allemaal hetzelfde uit, en doen allemaal hetzelfde. Als jij iets kan uitstralen wat jouw doelgroep raakt en beweegt ga jij nog veel beter opvallen en nog meer verkopen realiseren.

Uiteraard heb jij voldoende ruimte van eigen input. We leveren niet zomaar 3-5 ontwerpen op, maar zijn pas volledig tevreden als jij dat ook bent. Wees dus absoluut niet bang dat wij jou niet begrijpen. Jouw DNA is de basis van al jouw grafische uitingen, en jij weet als geen ander wat je uit wil stralen. Daarom noem ik het zelf ook altijd: samen aan de slag. Jij staat centraal, en jouw ideeën zijn de basis voor onze ontwerpen. Succes voor jou, succes voor Attentic!

Kies daarom voor Attentic!

Wil jij jouw doelgroep écht raken, nog meer verkopen realiseren en zorgen dat mensen jou niet meer vergeten? Ga dan het juiste uitstralen met jouw grafische ontwerpen. Benieuwd wat Attentic voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Attentic.

Grafische vormgeving door heel Nederland

Hoewel Attentic is gevestigd in Deventer, maken wij de tofste ontwerpen voor bedrijven in heel Nederland en in het buitenland. Zo hebben wij onder andere ontwerpen gemaakt voor bedrijven in Hardenberg, Leiden en Apeldoorn.

Hier hoef je zeker niet
wakker van te liggen

Absoluut! Grafisch ontwerp werkt voor ieder bedrijf, en gaat jou zeker aan meer klanten en omzet helpen. Zo hebben we uitvaartbedrijven, bedrijven in kussens, fysiopraktijken en festivals aan meer klanten, omzet en een professionelere uitstraling geholpen. Een groter contrast in soorten ondernemingen krijg je denk ik niet. Dus grafisch ontwerp werkt ook zeker voor jouw bedrijf.

Wij vinden van wel. Een grafisch ontwerp zoals jouw website, flyer of inderdaad jouw logo is het allereerste contactmoment wat jij met jouw potentiele klant hebt, dus kan je er maar beter voor zorgen dat die uitstraling direct de juiste is. Wil jij direct weer vergeten worden door jouw potentiele klant, of wil jij dat mensen jou onthouden? Een goed grafisch ontwerp heeft een hele hoge attentiewaarde, straalt direct uit waar jij voor staat en zorgt ervoor dat klanten jou gaan onthouden. Hoe dat in de praktijk werkt? Wij hebben bijvoorbeeld professionele advertenties voor IkWilZitZakken ontworpen die voor meer omzet hebben geleid, vijfentwintighonderd festivalmagazines voor Het Grootste Kennisfestival van Nederland gemaakt in een hele herkenbare stijl, en een heel duidelijk logo voor FysioZuid waarin je in één oogopslag direct ziet wat ze doen.

Heel goed dat je hier over na denkt. Met opvallen bedoelen we gewoon dat jij een hogere attentiewaarde hebt dan jouw concurrenten, en dat jouw klanten jou gaan onthouden in plaats van jouw concurrenten. Uiteraard maken we een stijl die volledig aansluit bij jouw wensen, en waarbij jij zelf alle ruimte hebt voor eigen input. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat er iets wordt gemaakt wat niet bij jou past. Jij staat centraal, en het DNA van jouw bedrijf is de basis van ieder ontwerp. Zo zorgen we samen voor een nog groter succes!

Dit horen we veel vaker. Heel veel ontwerpbureau's gaan uit van 'hypes', leveren vijf ontwerpen op en laten jou kiezen. En tsja dat was het dan ook wel… Niet chique, en helemaal niet onze werkwijze. Wij kijken waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is, wat jouw concurrenten uiten en maken grafisch ontwerp waarmee jij écht op gaat vallen. Laat jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, elkaars stijl kopiëren, maar wees vooral jezelf en wees anders. Pas dán creëer je unieke ontwerpen die bij jou passen, en krijg je écht attentiewaarde. Zo maken we succes voor jou, en succes voor Attentic!

Dat is vanzelfsprekend. Een offerte is altijd vrijblijvend, en verplicht verder tot niets!

Hieronder een aantal klanten uit de omgeving Holten,
die jou voorgingen

Bedrijven die nu nog
beter opvallen

Attentic heeft opdrachtgevers van over de hele wereld beter op laten vallen. Van Nederland tot aan Spanje, en van Duitsland tot aan Bali. Zowel grote als kleine bedrijven. Van festivals tot aan uitvaartondernemingen. Bedrijven die nu nog beter opvallen, eruit springen tussen hun concurrenten of meer omzet hebben gerealiseerd. Ontwerpen voor iedere branche, dus ook absoluut voor jou!

Wekelijks gratis tips ontvangen
om onweerstaanbare uitingen te maken?


Wekelijkse tips voor al jouw grafische uitingen
Wees jouw concurrenten een stap voor
Raak jouw doelgroep op een echte én juiste manier
Uiteraard geen spam
100% veilige verbinding
Volledig gratis, en dat blijft het natuurlijk