Je bent ondernemer uit Hengelo...

...goed in wat je doet, maar valt niet op. En nu loop je klanten en omzet mis.

Heel frustrerend en vervelend het bovenstaande. Jij wil toch ook niet achterblijven bij jouw concurrenten en onaantrekkelijk lijken? Jij wil toch jouw doelgroep raken? Jij wil toch gewoon serieus genomen worden omdat jij ondernemer bent en goed bent in wat je doet? Heel begrijpelijk. Daarom heb ik iets gratis om met jou te delen als mede ondernemer. Als je aan het einde van deze pagina kijkt heb ik iets waarmee jij een stapje voor hebt op jouw concurrenten in al jouw grafische uitingen, zodat jij in ieder geval wél op gaat vallen!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Attentic: authentieke verhalen van een reclamebureau in Hengelo

Zoek jij een reclamebureau in Hengelo die jouw organisatie helpt bij het creëren van een herkenbare identiteit die indruk zal maken op het publiek? Dan is Attentic het reclamebureau voor jou in de regio Hengelo. Attentic werkt nauw samen met organisaties, maar daarnaast doet Attentic tevens onderzoek onder de beoogde doelgroepen van bedrijven en organisaties. Hierbij komt naar voren dat vele mensen weinig affiniteit voelen voor reclame-uitingen. Veelal wordt het gezien als een ietwat vervelende onderbreking, en daarnaast besteedt het publiek er weinig aandacht aan. Dit is tevens een frustratie die we van klanten te horen krijgen: hoe zorgen we er voor dat we wel onder de aandacht komen bij de mensen.

Mensen willen geraakt worden

Wat mensen veelal missen bij reclames, is een gevoel van authenticiteit. Het publiek wordt niet geraakt, vele grafische vormgevingen kunnen gekarakteriseerd worden als eenheidsworsten. Zonde, want er valt voor een organisatie nog veel te winnen op dit gebied. Daarom helpt Attentic jouw organisatie bij het vertellen van authentieke verhalen die mensen zullen bereiken. Hoe pakken wij dit aan?

Een herkenbare en consistente huisstijl

In de wereld der reclames bestaat er zoiets als het mere exposure effect: mensen voelen meer affiniteit voor een merk louter omdat ze er bekend mee zijn. Het toont het belang aan van een reclame die mensen bij blijft. Attentic helpt je bij het maken van een herkenbare identiteit en een krachtige boodschap. Dit doen we aan de hand van grafische vormgeving. Hierbij kan gedacht worden aan een redesign van de website, een herkenbaar logo en een consistente huisstijl die gehanteerd wordt bij diverse facetten van de communicatie. Dit zorgt er niet alleen voor dat het beoogde publiek in één oogopslag jouw huisstijl herkend, maar hierdoor zal jouw organisatie tevens beter onthouden worden door de doelgroep.

Boor een nieuw publiek aan

Want dat is wat we uiteindelijk willen, mensen bereiken. Daarom werken wij nauw samen met de organisaties, zodat wij een identiteit creëren die doorspekt is met het DNA van het bedrijf of de organisatie. Jij moet daadwerkelijk gerepresenteerd worden. Maar daarnaast voert Attentic tevens onderzoek uit onder de beoogde doelgroep, zodat ook het publiek optimaal bereikt zal worden. Zowel in woord als in beeld zal jouw organisatie perfect gerepresenteerd worden.

Reclamebureau in Hengelo?

Het hoofdkantoor van Attentic is te vinden in Deventer, maar ook in de regio van Hengelo staat dit reclamebureau ondernemers, bedrijven en organisaties bij op het gebied van grafische vormgeving. Aan de hand van onze ontwerpen en reclamecampagnes haalt jouw organisatie het maximale uit alle communicatiemiddelen die jullie voor handen hebben. Je zult dus altijd de vruchten plukken van een samenwerking met dit reclamebureau in Hengelo.

Grafische vormgeving door heel Nederland

Hoewel Attentic is gevestigd in Deventer, maken wij de tofste ontwerpen voor bedrijven in heel Nederland en in het buitenland. Zo hebben wij onder andere ontwerpen gemaakt voor bedrijven in Leiden, Holten, en Arnhem.

Hier hoef je zeker niet
wakker van te liggen

Absoluut! Grafisch ontwerp werkt voor ieder bedrijf, en gaat jou zeker aan meer klanten en omzet helpen. Zo hebben we uitvaartbedrijven, bedrijven in kussens, fysiopraktijken en festivals aan meer klanten, omzet en een professionelere uitstraling geholpen. Een groter contrast in soorten ondernemingen krijg je denk ik niet. Dus grafisch ontwerp werkt ook zeker voor jouw bedrijf.

Wij vinden van wel. Een grafisch ontwerp zoals jouw website, flyer of inderdaad jouw logo is het allereerste contactmoment wat jij met jouw potentiele klant hebt, dus kan je er maar beter voor zorgen dat die uitstraling direct de juiste is. Wil jij direct weer vergeten worden door jouw potentiele klant, of wil jij dat mensen jou onthouden? Een goed grafisch ontwerp heeft een hele hoge attentiewaarde, straalt direct uit waar jij voor staat en zorgt ervoor dat klanten jou gaan onthouden. Hoe dat in de praktijk werkt? Wij hebben bijvoorbeeld professionele advertenties voor IkWilZitZakken ontworpen die voor meer omzet hebben geleid, vijfentwintighonderd festivalmagazines voor Het Grootste Kennisfestival van Nederland gemaakt in een hele herkenbare stijl, en een heel duidelijk logo voor FysioZuid waarin je in één oogopslag direct ziet wat ze doen.

Heel goed dat je hier over na denkt. Met opvallen bedoelen we gewoon dat jij een hogere attentiewaarde hebt dan jouw concurrenten, en dat jouw klanten jou gaan onthouden in plaats van jouw concurrenten. Uiteraard maken we een stijl die volledig aansluit bij jouw wensen, en waarbij jij zelf alle ruimte hebt voor eigen input. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat er iets wordt gemaakt wat niet bij jou past. Jij staat centraal, en het DNA van jouw bedrijf is de basis van ieder ontwerp. Zo zorgen we samen voor een nog groter succes!

Dit horen we veel vaker. Heel veel ontwerpbureau's gaan uit van 'hypes', leveren vijf ontwerpen op en laten jou kiezen. En tsja dat was het dan ook wel… Niet chique, en helemaal niet onze werkwijze. Wij kijken waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is, wat jouw concurrenten uiten en maken grafisch ontwerp waarmee jij écht op gaat vallen. Laat jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, elkaars stijl kopiëren, maar wees vooral jezelf en wees anders. Pas dán creëer je unieke ontwerpen die bij jou passen, en krijg je écht attentiewaarde. Zo maken we succes voor jou, en succes voor Attentic!

Dat is vanzelfsprekend. Een offerte is altijd vrijblijvend, en verplicht verder tot niets!

Hieronder een aantal klanten uit de omgeving Hengelo,
die jou voorgingen

Bedrijven die nu nog
beter opvallen

Attentic heeft opdrachtgevers van over de hele wereld beter op laten vallen. Van Nederland tot aan Spanje, en van Duitsland tot aan Bali. Zowel grote als kleine bedrijven. Van festivals tot aan uitvaartondernemingen. Bedrijven die nu nog beter opvallen, eruit springen tussen hun concurrenten of meer omzet hebben gerealiseerd. Ontwerpen voor iedere branche, dus ook absoluut voor jou!

Wekelijks gratis tips ontvangen
om onweerstaanbare uitingen te maken?


Wekelijkse tips voor al jouw grafische uitingen
Wees jouw concurrenten een stap voor
Raak jouw doelgroep op een echte én juiste manier
Uiteraard geen spam
100% veilige verbinding
Volledig gratis, en dat blijft het natuurlijk