Je bent ondernemer uit Hardenberg...

...goed in wat je doet, maar valt niet op. En nu loop je klanten en omzet mis.

Heel frustrerend en vervelend het bovenstaande. Jij wil toch ook niet achterblijven bij jouw concurrenten en onaantrekkelijk lijken? Jij wil toch jouw doelgroep raken? Jij wil toch gewoon serieus genomen worden omdat jij ondernemer bent en goed bent in wat je doet? Heel begrijpelijk. Daarom heb ik iets gratis om met jou te delen als mede ondernemer. Als je aan het einde van deze pagina kijkt heb ik iets waarmee jij een stapje voor hebt op jouw concurrenten in al jouw grafische uitingen, zodat jij in ieder geval wél op gaat vallen!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Attentic: het reclamebureau in Hardenberg voor jouw organisatie!

Wil jij als ondernemer jouw verhaal nog beter overdragen naar jouw doelgroep, maar weet je niet hoe? Geen enkel probleem! Ga voor een goed grafisch ontwerp. Zoek jij een reclamebureau in de omgeving van Hardenberg die jouw verhaal op een unieke manier in woord en beeld kan uitdragen? Zoek niet verder, want Attentic is het reclamebureau dat je nodig hebt.

Val op tussen de vele reclame-uitingen

Hoeveel reclame-uitingen zie jij op een dag? Inderdaad. Waarschijnlijk veel te veel om een antwoord op te kunnen geven. Zet je televisie aan, loop over straat of open je social-media en je wordt ermee geconfronteerd. De meeste vergeet je hiervan weer, maar soms blijft er één hangen. Het ontwerp voelt goed, valt op, past bij jou, of vertegenwoordigd een visie die jou aanspreekt. Mensen willen tegenwoordig geraakt worden met een écht en duidelijk verhaal. In zowel woord als in beeld. Attentic helpt organisaties in Hardenberg dit te creëren. Zo ga jij nog beter opvallen, en ga jij jouw doelgroep op de juiste manier raken. Laat jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, laat ze elkaars stijl kopiëren. Maar wees jij vooral jezelf, en wees anders.

Authenticiteit wordt gewaardeerd

Mensen willen geraakt worden met een écht verhaal. Attentic ontwerpt daarom allemaal dingen voor jouw bedrijf. ‘Huh? Dingen? Wat voor dingen?’. Nou logo’s, huisstijlen, jaarverslagen, brochures en websites bijvoorbeeld. Dingen waarmee we op visuele wijze jouw verhaal nog beter over gaan brengen op jouw doelgroep.

Samen sta je sterker

Hetgeen wat ik het allerleukste vind, en ik in de ochtend voor opsta is grafisch ontwerpen. Maar jij bent weer goed in jouw vakgebied. Omdat ik het zo ontzettend belangrijk vindt om jouw DNA op een juiste manier te uiten, heb jij ook altijd ruimte voor eigen invulling in de ontwerpen. Dus heb jij een idee die je graag in het ontwerp terug zou willen zien? Laat het dan absoluut weten, want zo ontstaan er ontwerpen die volledig bij jou passen. Wees dus niet bang dat er een ontwerp wordt gemaakt die je helemaal niet mooi vindt. We gaan net zolang door totdat er iets ontstaat wat volledig bij jou past. Succes voor jou, succes voor Attentic!

Een herkenbare identiteit

Als jij een herkenbare identiteit hebt gaan mensen jou écht herkennen en ga jij jouw doelgroep op de juiste manier raken en bewegen. Attentic heeft heel veel succesontwerpen gemaakt voor verschillende opdrachtgevers in het binnen- en buitenland. Benieuwd hoe Attentic jou nog beter op gaat laten vallen? Neem dan contact op!

Grafische vormgeving door heel Nederland

Hoewel Attentic is gevestigd in Deventer, maken wij de tofste ontwerpen voor bedrijven in heel Nederland en in het buitenland. Zo hebben wij onder andere ontwerpen gemaakt voor bedrijven in Twente, Arnhem en Apeldoorn.

Hier hoef je zeker niet
wakker van te liggen

Absoluut! Grafisch ontwerp werkt voor ieder bedrijf, en gaat jou zeker aan meer klanten en omzet helpen. Zo hebben we uitvaartbedrijven, bedrijven in kussens, fysiopraktijken en festivals aan meer klanten, omzet en een professionelere uitstraling geholpen. Een groter contrast in soorten ondernemingen krijg je denk ik niet. Dus grafisch ontwerp werkt ook zeker voor jouw bedrijf.

Wij vinden van wel. Een grafisch ontwerp zoals jouw website, flyer of inderdaad jouw logo is het allereerste contactmoment wat jij met jouw potentiele klant hebt, dus kan je er maar beter voor zorgen dat die uitstraling direct de juiste is. Wil jij direct weer vergeten worden door jouw potentiele klant, of wil jij dat mensen jou onthouden? Een goed grafisch ontwerp heeft een hele hoge attentiewaarde, straalt direct uit waar jij voor staat en zorgt ervoor dat klanten jou gaan onthouden. Hoe dat in de praktijk werkt? Wij hebben bijvoorbeeld professionele advertenties voor IkWilZitZakken ontworpen die voor meer omzet hebben geleid, vijfentwintighonderd festivalmagazines voor Het Grootste Kennisfestival van Nederland gemaakt in een hele herkenbare stijl, en een heel duidelijk logo voor FysioZuid waarin je in één oogopslag direct ziet wat ze doen.

Heel goed dat je hier over na denkt. Met opvallen bedoelen we gewoon dat jij een hogere attentiewaarde hebt dan jouw concurrenten, en dat jouw klanten jou gaan onthouden in plaats van jouw concurrenten. Uiteraard maken we een stijl die volledig aansluit bij jouw wensen, en waarbij jij zelf alle ruimte hebt voor eigen input. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat er iets wordt gemaakt wat niet bij jou past. Jij staat centraal, en het DNA van jouw bedrijf is de basis van ieder ontwerp. Zo zorgen we samen voor een nog groter succes!

Dit horen we veel vaker. Heel veel ontwerpbureau's gaan uit van 'hypes', leveren vijf ontwerpen op en laten jou kiezen. En tsja dat was het dan ook wel… Niet chique, en helemaal niet onze werkwijze. Wij kijken waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is, wat jouw concurrenten uiten en maken grafisch ontwerp waarmee jij écht op gaat vallen. Laat jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, elkaars stijl kopiëren, maar wees vooral jezelf en wees anders. Pas dán creëer je unieke ontwerpen die bij jou passen, en krijg je écht attentiewaarde. Zo maken we succes voor jou, en succes voor Attentic!

Dat is vanzelfsprekend. Een offerte is altijd vrijblijvend, en verplicht verder tot niets!

Hieronder een aantal klanten uit de omgeving Hardenberg,
die jou voorgingen

Bedrijven die nu nog
beter opvallen

Attentic heeft opdrachtgevers van over de hele wereld beter op laten vallen. Van Nederland tot aan Spanje, en van Duitsland tot aan Bali. Zowel grote als kleine bedrijven. Van festivals tot aan uitvaartondernemingen. Bedrijven die nu nog beter opvallen, eruit springen tussen hun concurrenten of meer omzet hebben gerealiseerd. Ontwerpen voor iedere branche, dus ook absoluut voor jou!

Wekelijks gratis tips ontvangen
om onweerstaanbare uitingen te maken?


Wekelijkse tips voor al jouw grafische uitingen
Wees jouw concurrenten een stap voor
Raak jouw doelgroep op een echte én juiste manier
Uiteraard geen spam
100% veilige verbinding
Volledig gratis, en dat blijft het natuurlijk