Je bent ondernemer uit Enschede...

...goed in wat je doet, maar valt niet op. En nu loop je klanten en omzet mis.

Heel frustrerend en vervelend het bovenstaande. Jij wil toch ook niet achterblijven bij jouw concurrenten en onaantrekkelijk lijken? Jij wil toch jouw doelgroep raken? Jij wil toch gewoon serieus genomen worden omdat jij ondernemer bent en goed bent in wat je doet? Heel begrijpelijk. Daarom heb ik iets gratis om met jou te delen als mede ondernemer. Als je aan het einde van deze pagina kijkt heb ik iets waarmee jij een stapje voor hebt op jouw concurrenten in al jouw grafische uitingen, zodat jij in ieder geval wél op gaat vallen!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Attentic helpt je met het vertellen van jouw verhaal

Attentic is als reclamebureau in Enschede gespecialiseerd in het uitdragen van jouw verhaal doormiddel van grafisch ontwerp. En wat dat voor jou betekend? Simpel: nog beter opvallen en meer verkopen realiseren met jouw bedrijf. Hoeveel visitekaartjes krijg jij op een bijeenkomst, en hoeveel belanden er daar van in de papierbak? Juist! Zorg ervoor dat jij onvergetelijk wordt doormiddel van goed grafisch ontwerp, en vertel jouw verhaal op een unieke en authentieke manier. Laat grafisch ontwerp ook voor jouw bedrijf werken!

De kracht van een authentiek verhaal

Grafisch ontwerp draait om het vertellen van verhalen. Jij wil iets bereiken met jouw boodschap, maar dan moet je wel de juiste mensen aanspreken. Denk er zelf maar eens over na. Hoeveel reclame-uitingen zie jij op een dag? Inderdaad. Waarschijnlijk veel te veel om überhaupt een antwoord op te kunnen geven. Zet je televisie aan, loop over straat en je wordt ermee geconfronteerd. De meeste vergeet je weer, maar soms blijft er één hangen. Het ontwerp voelt goed, past bij jou of vertegenwoordigd een visie die jou aanspreekt. Dit soort ontwerp is ook heel goed te maken voor jouw bedrijf, zodat jij ook onvergetelijk gaat worden bij jouw doelgroep.

Authenticiteit is een plus

Mensen willen tegenwoordig geraakt worden met een écht en duidelijk verhaal. In zowel woord als beeld. Een verhaal dat authentiek is en laat zien waar jij nou écht voor staat. Geen hypes, maar laten zien wie jij bent. Attentic helpt jou met het vormgeven van jouw merkverhaal, om jouw doelgroep nog veel beter te raken en bewegen.

Grafische vormgeving door een reclamebureau uit Enschede

Attentic laat jou nog beter opvallen, zowel online als offline. Attentic ontwerpt allemaal dingen voor jouw onderneming. ‘Huh? Dingen? Welke dingen?’. Nou logo’s, flyers, websites, brochures en advertenties bijvoorbeeld. Verschillende dingen waarmee we op visuele wijze jouw merkverhaal nog krachtiger over gaan brengen op jouw doelgroep. Grafisch ontwerp dat er in de eerste instantie gewoon heel tof uitziet. Maar altijd jouw doelgroep gaat raken en bewegen. Laat jouw concurrenten dus meeliften op hypes, elkaars stijl kopiëren. Maar wees vooral jezelf en wees anders. Dán pas val je op, en ga je jouw DNA écht uiten. Grafische vormgeving is leuk, maar jouw bedrijf nog beter op laten vallen nog veel en veel leuker. Succes voor jou, succes voor Attentic!

Attentic staat voor je klaar

Ondernemer uit Enschede, en nu eens écht opvallen? Attentic helpt jou! Ons hoofdkwartier is gevestigd in Deventer, maar we komen natuurlijk maar al te graag in het prachtige Enschede (je bent natuurlijk ook altijd hier welkom). Zullen we gewoon eens kennismaken?

Grafische vormgeving door heel Nederland

Hoewel Attentic is gevestigd in Deventer, maken wij de tofste ontwerpen voor bedrijven in heel Nederland en in het buitenland. Zo hebben wij onder andere ontwerpen gemaakt voor bedrijven in Almelo, Arnhem en Amersfoort.

Hier hoef je zeker niet
wakker van te liggen

Absoluut! Grafisch ontwerp werkt voor ieder bedrijf, en gaat jou zeker aan meer klanten en omzet helpen. Zo hebben we uitvaartbedrijven, bedrijven in kussens, fysiopraktijken en festivals aan meer klanten, omzet en een professionelere uitstraling geholpen. Een groter contrast in soorten ondernemingen krijg je denk ik niet. Dus grafisch ontwerp werkt ook zeker voor jouw bedrijf.

Wij vinden van wel. Een grafisch ontwerp zoals jouw website, flyer of inderdaad jouw logo is het allereerste contactmoment wat jij met jouw potentiele klant hebt, dus kan je er maar beter voor zorgen dat die uitstraling direct de juiste is. Wil jij direct weer vergeten worden door jouw potentiele klant, of wil jij dat mensen jou onthouden? Een goed grafisch ontwerp heeft een hele hoge attentiewaarde, straalt direct uit waar jij voor staat en zorgt ervoor dat klanten jou gaan onthouden. Hoe dat in de praktijk werkt? Wij hebben bijvoorbeeld professionele advertenties voor IkWilZitZakken ontworpen die voor meer omzet hebben geleid, vijfentwintighonderd festivalmagazines voor Het Grootste Kennisfestival van Nederland gemaakt in een hele herkenbare stijl, en een heel duidelijk logo voor FysioZuid waarin je in één oogopslag direct ziet wat ze doen.

Heel goed dat je hier over na denkt. Met opvallen bedoelen we gewoon dat jij een hogere attentiewaarde hebt dan jouw concurrenten, en dat jouw klanten jou gaan onthouden in plaats van jouw concurrenten. Uiteraard maken we een stijl die volledig aansluit bij jouw wensen, en waarbij jij zelf alle ruimte hebt voor eigen input. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat er iets wordt gemaakt wat niet bij jou past. Jij staat centraal, en het DNA van jouw bedrijf is de basis van ieder ontwerp. Zo zorgen we samen voor een nog groter succes!

Dit horen we veel vaker. Heel veel ontwerpbureau's gaan uit van 'hypes', leveren vijf ontwerpen op en laten jou kiezen. En tsja dat was het dan ook wel… Niet chique, en helemaal niet onze werkwijze. Wij kijken waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is, wat jouw concurrenten uiten en maken grafisch ontwerp waarmee jij écht op gaat vallen. Laat jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, elkaars stijl kopiëren, maar wees vooral jezelf en wees anders. Pas dán creëer je unieke ontwerpen die bij jou passen, en krijg je écht attentiewaarde. Zo maken we succes voor jou, en succes voor Attentic!

Dat is vanzelfsprekend. Een offerte is altijd vrijblijvend, en verplicht verder tot niets!

Hieronder een aantal klanten uit de omgeving Enschede,
die jou voorgingen

Bedrijven die nu nog
beter opvallen

Attentic heeft opdrachtgevers van over de hele wereld beter op laten vallen. Van Nederland tot aan Spanje, en van Duitsland tot aan Bali. Zowel grote als kleine bedrijven. Van festivals tot aan uitvaartondernemingen. Bedrijven die nu nog beter opvallen, eruit springen tussen hun concurrenten of meer omzet hebben gerealiseerd. Ontwerpen voor iedere branche, dus ook absoluut voor jou!

Wekelijks gratis tips ontvangen
om onweerstaanbare uitingen te maken?


Wekelijkse tips voor al jouw grafische uitingen
Wees jouw concurrenten een stap voor
Raak jouw doelgroep op een echte én juiste manier
Uiteraard geen spam
100% veilige verbinding
Volledig gratis, en dat blijft het natuurlijk