Je bent ondernemer uit Almelo...

...goed in wat je doet, maar valt niet op. En nu loop je klanten en omzet mis.

Heel frustrerend en vervelend het bovenstaande. Jij wil toch ook niet achterblijven bij jouw concurrenten en onaantrekkelijk lijken? Jij wil toch jouw doelgroep raken? Jij wil toch gewoon serieus genomen worden omdat jij ondernemer bent en goed bent in wat je doet? Heel begrijpelijk. Daarom heb ik iets gratis om met jou te delen als mede ondernemer. Als je aan het einde van deze pagina kijkt heb ik iets waarmee jij een stapje voor hebt op jouw concurrenten in al jouw grafische uitingen, zodat jij in ieder geval wél op gaat vallen!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Attentic: reclamebureau Almelo

Wist jij dat we gemiddeld per persoon meer dan 2500 reclame-uitingen per dag zien? De meeste vergeet je weer. Maar soms blijft er één hangen. Het ontwerp voelt goed. Vertegenwoordigd een visie die jou aanspreekt of raakt jou op een andere manier. Dit is het soort ontwerp wat jij ook zou moeten uiten naar jouw doelgroep. Vergeet dus alle ontwerphypes, maar raak mensen met een écht en authentiek verhaal, in woord en in beeld. Dán pas ga je opvallen, en gaan mensen jou herkennen.

Alles draait om jouw verhaal

We worden dagelijks overspoeld met content, maar mensen willen tegenwoordig geraakt wordt met een authentiek en duidelijk verhaal. Attentic helpt organisaties dat te creëren door zich te verdiepen in jouw doelgroep, het DNA van jouw bedrijf en om te kijken welke uitingen daarbij passen. Ben jij dus op zoek naar een andere manier om de identiteit van jouw organisatie op de kaart te zetten? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres!

Een sterke en herkenbare identiteit

Authentiek blijven lastig? Nee hoor! Attentic ontwerpt de mooiste dingen voor jouw bedrijf. ‘Huh, dingen?! Wat voor dingen?’. Nou websites, visitekaartjes, flyers, brochures en websites bijvoorbeeld. Dingen waarmee we op visuele wijze jouw doelgroep nog beter gaan raken en bewegen. Dus laat jouw concurrentie lekker meeliften op hypes, laat ze elkaars stijl kopiëren. Wees vooral jezelf en wees anders. Dán wordt je pas opgemerkt door jouw doelgroep, en heb je duidelijke communicatie dat ook daadwerkelijk voor jou gaat werken.

Een goede samenwerking met een reclamebureau uit Almelo

Omdat het zo ontzettend belangrijk is om het juiste te uiten, en om jouw bedrijf op de manier op de kaart te zetten die bij jou past heb jij altijd ruimte voor eigen invulling. De meeste ontwerpbureau’s leveren 3-5 ontwerpen aan en daar moet je dan maar uit kiezen. Bij Attentic wordt je echt ontwerpen in het ontwerpproces, heb jij voldoende ruimte voor eigen input en invulling en ontstaan er dus altijd grafische uitingen die volledig bij jou passen. Je hoeft dus absoluut niet bang te zijn dat je niet wordt begrepen. Het ontwerp is pas af als jij volledig tevreden bent!

Attentic helpt je graag

Zo, en nu moeten we natuurlijk aan de slag. Het Attentic hoofdkwartier is wel gevestigd in Deventer. Maar we komen natuurlijk ontzettend graag langs bij jou op kantoor (of jij bij ons natuurlijk), om te bekijken wat Attentic allemaal voor jou kan maken. Samen gaan we voor de allerbeste boodschap. Ontwerpen is natuurlijk hartstikke leuk, maar jouw bedrijf nog succesvoller maken en nog beter op laten vallen nog veel en veel leuker. Succes voor jou, succes voor Attentic!

Grafische vormgeving door heel Nederland

Hoewel Attentic is gevestigd in Deventer, maken wij de tofste ontwerpen voor bedrijven in heel Nederland en in het buitenland. Zo hebben wij onder andere ontwerpen gemaakt voor bedrijven in Twente, Leiden en Holten.

Hier hoef je zeker niet
wakker van te liggen

Absoluut! Grafisch ontwerp werkt voor ieder bedrijf, en gaat jou zeker aan meer klanten en omzet helpen. Zo hebben we uitvaartbedrijven, bedrijven in kussens, fysiopraktijken en festivals aan meer klanten, omzet en een professionelere uitstraling geholpen. Een groter contrast in soorten ondernemingen krijg je denk ik niet. Dus grafisch ontwerp werkt ook zeker voor jouw bedrijf.

Wij vinden van wel. Een grafisch ontwerp zoals jouw website, flyer of inderdaad jouw logo is het allereerste contactmoment wat jij met jouw potentiele klant hebt, dus kan je er maar beter voor zorgen dat die uitstraling direct de juiste is. Wil jij direct weer vergeten worden door jouw potentiele klant, of wil jij dat mensen jou onthouden? Een goed grafisch ontwerp heeft een hele hoge attentiewaarde, straalt direct uit waar jij voor staat en zorgt ervoor dat klanten jou gaan onthouden. Hoe dat in de praktijk werkt? Wij hebben bijvoorbeeld professionele advertenties voor IkWilZitZakken ontworpen die voor meer omzet hebben geleid, vijfentwintighonderd festivalmagazines voor Het Grootste Kennisfestival van Nederland gemaakt in een hele herkenbare stijl, en een heel duidelijk logo voor FysioZuid waarin je in één oogopslag direct ziet wat ze doen.

Heel goed dat je hier over na denkt. Met opvallen bedoelen we gewoon dat jij een hogere attentiewaarde hebt dan jouw concurrenten, en dat jouw klanten jou gaan onthouden in plaats van jouw concurrenten. Uiteraard maken we een stijl die volledig aansluit bij jouw wensen, en waarbij jij zelf alle ruimte hebt voor eigen input. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat er iets wordt gemaakt wat niet bij jou past. Jij staat centraal, en het DNA van jouw bedrijf is de basis van ieder ontwerp. Zo zorgen we samen voor een nog groter succes!

Dit horen we veel vaker. Heel veel ontwerpbureau's gaan uit van 'hypes', leveren vijf ontwerpen op en laten jou kiezen. En tsja dat was het dan ook wel… Niet chique, en helemaal niet onze werkwijze. Wij kijken waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is, wat jouw concurrenten uiten en maken grafisch ontwerp waarmee jij écht op gaat vallen. Laat jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, elkaars stijl kopiëren, maar wees vooral jezelf en wees anders. Pas dán creëer je unieke ontwerpen die bij jou passen, en krijg je écht attentiewaarde. Zo maken we succes voor jou, en succes voor Attentic!

Dat is vanzelfsprekend. Een offerte is altijd vrijblijvend, en verplicht verder tot niets!

Hieronder een aantal klanten uit de omgeving van Almelo,
die jou voorgingen

Bedrijven die nu nog
beter opvallen

Attentic heeft opdrachtgevers van over de hele wereld beter op laten vallen. Van Nederland tot aan Spanje, en van Duitsland tot aan Bali. Zowel grote als kleine bedrijven. Van festivals tot aan uitvaartondernemingen. Bedrijven die nu nog beter opvallen, eruit springen tussen hun concurrenten of meer omzet hebben gerealiseerd. Ontwerpen voor iedere branche, dus ook absoluut voor jou!

Wekelijks gratis tips ontvangen
om onweerstaanbare uitingen te maken?


Wekelijkse tips voor al jouw grafische uitingen
Wees jouw concurrenten een stap voor
Raak jouw doelgroep op een echte én juiste manier
Uiteraard geen spam
100% veilige verbinding
Volledig gratis, en dat blijft het natuurlijk