Je bent ondernemer uit Apeldoorn...

...goed in wat je doet, maar valt niet op. En nu loop je klanten en omzet mis.

Heel frustrerend en vervelend het bovenstaande. Jij wil toch ook niet achterblijven bij jouw concurrenten en onaantrekkelijk lijken? Jij wil toch jouw doelgroep raken? Jij wil toch gewoon serieus genomen worden omdat jij ondernemer bent en goed bent in wat je doet? Heel begrijpelijk. Daarom heb ik iets gratis om met jou te delen als mede ondernemer. Als je aan het einde van deze pagina kijkt heb ik iets waarmee jij een stapje voor hebt op jouw concurrenten in al jouw grafische uitingen, zodat jij in ieder geval wél op gaat vallen!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Attentic Reclamebureau staat ook in Apeldoorn voor je klaar

Vindt jij het ook zo ontzettend lastig om goed te communiceren met jouw doelgroep? Weet jij niet hoe jij online en offline nog beter op kan vallen, en wil jij jouw doelgroep nou eindelijk écht raken? Ga dan voor goed grafisch ontwerp. Sta er maar eens bij stil. Hoeveel reclame-uitingen zie jij zelf op een dag? Juist! Waarschijnlijk veel te veel om hier überhaupt op te kunnen noemen. De meeste vergeet je weer, maar soms blijft er één hangen. Dit is het soort ontwerp wat jij ook wil uitstralen naar jouw doelgroep. Vindt jij het lastig om zoiets te verzinnen? Dat is helemaal niet nodig, en ook absoluut niet heel lastig! Alles valt en staat met een goed grafisch ontwerp, de juiste kleurstellingen en de juiste boodschap. Als je deze dingen combineert, ga je écht opvallen en ben jij jouw concurrentie zeker heel wat stappen voor. En dan heb je communicatie die voor jou gaat werken en nog meer verkopen gaat realiseren. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Bekijk hier succesverhalen van andere klanten in mijn portfolio.

Meerdere ondernemingen uit de omgeving van Apeldoorn gingen jou voor

Attentic heeft voor verschillende bedrijven in Apeldoorn ontworpen. Van logo’s tot brochures, en van folders tot advertenties die bij verschillende scholen in Apeldoorn zijn beland. Benieuwd naar succesverhalen uit Apeldoorn? Bekijk dan zeker mijn portfolio even!

Het maakt niet uit of jij starter bent of een gevestigde ondernemer. Grafisch ontwerp is en blijft altijd, dus zorg ervoor dat je iets uit dat écht bij jou past. Jouw logo, bedrijfsbus of reclamebord aan de weg is de allereerste indruk die mensen van jouw bedrijf krijgen, dus kan je er beter voor zorgen dat het direct de juiste is.

Toffe ideeën? Eigen wensen? Of andere gekke dingen? Graag! Jij weet als geen ander waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is en wat jij wil uiten met jouw bedrijf. Ik vind het hartstikke leuk als jij eigen input geeft, dit is voor mij weer creativiteit die ik om kan zetten in jouw ontwerp. Wees dus niet bang dat ik jou niet begrijp, of jij een ontwerp krijgt die niet bij jou past. Ik luister naar waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is, doe onderzoek naar jouw concurrenten en ga dan pas aan de slag met ontwerpen.

Wat doet Attentic?

Goed, nu weet je wat belangrijk is, wie ik ben. Maar ik hoor je al denken… Tom, wat doe je nou precies? Nou, ik ontwerp eigenlijk gewoon dingen. ‘Huh, dingen? Wat voor dingen dan?’. Nou denk aan logo’s, verpakkingen, jaarverslagen, websites, huisstijlen, visitekaartjes, flyers en brochures bijvoorbeeld. Dingen waarmee we samen op visuele wijze jouw merkverhaal gaan onderzoeken, en nog krachtiger gaan overbrengen op jouw doelgroep. Laat al jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, en elkaars stijl kopiëren. Wij gaan samen terug naar jouw DNA en kijken wat écht bij jou past. Dan ga ja pas opvallen, en jouw doelgroep op een juiste manier raken. Ingewikkeld? Nee hoor! Zullen we gewoon eerst eens kennismaken en kijken of we een klik hebben? Neem anders gewoon even contact op voor een heerlijk bakje koffie.

Grafische vormgeving door heel Nederland

Hoewel Attentic is gevestigd in Deventer, maken wij de tofste ontwerpen voor bedrijven in heel Nederland en in het buitenland. Zo hebben wij onder andere ontwerpen gemaakt voor bedrijven in Twente, Leiden en Arnhem.

Hier hoef je zeker niet
wakker van te liggen

Absoluut! Grafisch ontwerp werkt voor ieder bedrijf, en gaat jou zeker aan meer klanten en omzet helpen. Zo hebben we uitvaartbedrijven, bedrijven in kussens, fysiopraktijken en festivals aan meer klanten, omzet en een professionelere uitstraling geholpen. Een groter contrast in soorten ondernemingen krijg je denk ik niet. Dus grafisch ontwerp werkt ook zeker voor jouw bedrijf.

Wij vinden van wel. Een grafisch ontwerp zoals jouw website, flyer of inderdaad jouw logo is het allereerste contactmoment wat jij met jouw potentiele klant hebt, dus kan je er maar beter voor zorgen dat die uitstraling direct de juiste is. Wil jij direct weer vergeten worden door jouw potentiele klant, of wil jij dat mensen jou onthouden? Een goed grafisch ontwerp heeft een hele hoge attentiewaarde, straalt direct uit waar jij voor staat en zorgt ervoor dat klanten jou gaan onthouden. Hoe dat in de praktijk werkt? Wij hebben bijvoorbeeld professionele advertenties voor IkWilZitZakken ontworpen die voor meer omzet hebben geleid, vijfentwintighonderd festivalmagazines voor Het Grootste Kennisfestival van Nederland gemaakt in een hele herkenbare stijl, en een heel duidelijk logo voor FysioZuid waarin je in één oogopslag direct ziet wat ze doen.

Heel goed dat je hier over na denkt. Met opvallen bedoelen we gewoon dat jij een hogere attentiewaarde hebt dan jouw concurrenten, en dat jouw klanten jou gaan onthouden in plaats van jouw concurrenten. Uiteraard maken we een stijl die volledig aansluit bij jouw wensen, en waarbij jij zelf alle ruimte hebt voor eigen input. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat er iets wordt gemaakt wat niet bij jou past. Jij staat centraal, en het DNA van jouw bedrijf is de basis van ieder ontwerp. Zo zorgen we samen voor een nog groter succes!

Dit horen we veel vaker. Heel veel ontwerpbureau's gaan uit van 'hypes', leveren vijf ontwerpen op en laten jou kiezen. En tsja dat was het dan ook wel… Niet chique, en helemaal niet onze werkwijze. Wij kijken waar jij voor staat, wie jouw doelgroep is, wat jouw concurrenten uiten en maken grafisch ontwerp waarmee jij écht op gaat vallen. Laat jouw concurrenten dus lekker meeliften op hypes, elkaars stijl kopiëren, maar wees vooral jezelf en wees anders. Pas dán creëer je unieke ontwerpen die bij jou passen, en krijg je écht attentiewaarde. Zo maken we succes voor jou, en succes voor Attentic!

Dat is vanzelfsprekend. Een offerte is altijd vrijblijvend, en verplicht verder tot niets!

Hieronder een aantal klanten uit de omgeving van Apeldoorn,
die jou voorgingen

Bedrijven die nu nog
beter opvallen

Attentic heeft opdrachtgevers van over de hele wereld beter op laten vallen. Van Nederland tot aan Spanje, en van Duitsland tot aan Bali. Zowel grote als kleine bedrijven. Van festivals tot aan uitvaartondernemingen. Bedrijven die nu nog beter opvallen, eruit springen tussen hun concurrenten of meer omzet hebben gerealiseerd. Ontwerpen voor iedere branche, dus ook absoluut voor jou!

Wekelijks gratis tips ontvangen
om onweerstaanbare uitingen te maken?


Wekelijkse tips voor al jouw grafische uitingen
Wees jouw concurrenten een stap voor
Raak jouw doelgroep op een echte én juiste manier
Uiteraard geen spam
100% veilige verbinding
Volledig gratis, en dat blijft het natuurlijk